Kidd Video, un mite de la meva infància

2 comentaris
Aquesta sèrie la passaven per TV3 per allà els anys 80, i a mi em va enganxar. Era una txorrada descomunal, un cúmul de clichés per a adolescents amb les hormones encara per desenvolupar, però a mi em va enganxar per la música.
El que els passava a aquest grup de joves que tenien una banda ho explicava molt bé la seqüència inicial de cada capítol.



No vols tu que acabaven sent dibuixos animats i convertint-se en "esclaus musical (per sempre)" d'aquest senyor tot estrany?
Tot i ser una producció de la cadena NBC, les similituds estilístiques amb la imagineria de la llavors emergent MTV eren molt evidents. En les seves aventures, els Kidd Video, de sobte, es posaven a ballar per treure's l'estres de les seves aventures, anaven amb monopatí i interactuaven amb videojocs multicolors. Tot molt eighties.
Ja us dic, no recordo ni una sola de les aventures dels Kidd Video, però no se'm treuen del cap les melodies de moltes de les cançons que cantaven sempre al final de cada episodi. Els propis xavals es composaven les cançons que, és clar, eren d'un synth-pop que tira d'esquena, però que a la època funcionava i molt bé. Ei, que no us vull donar la llauna, però... aquí van alguns dels meus favorits (incloent-hi una versió d'un tema clàssic de les Supremes, el Baby don't leave me!).













2 comentaris :

Anònim ha dit...

Yo aun los recuerdo, y sobre todo, los videos musicales del momento que se incluían dentro de los capítulos. Años más tarde vi una reposición en español, pero al parecer por motivos de derechos de copyright por cambio de las discográficas, ya no se incluían. Además por aquel entonces estaba detrás de una canción que sólo la había escuchado en uno de los capítulos. Incluso llamé a TV3 para ver si podía conseguir la serie en DVD.

Salud.

Marc Ambit ha dit...

Jo! Qué friki!!!! Eso de llamar a tv3 estuvo genial. Lástima que no pudiera ser.