Localitzacions de vacances II (pelis rodades a Berlin, Chicago i Boston)

Cap comentari
Seguim buscant localitzacions de cinema (ja vam començar ahir), llocs emblemàtics pels que passeu en les vostres vacances i viatges. Si en teniu, envieu-nos-les!
Recordeu la preciosa escena de la biblioteca, en la que pul·lulen els àngels de Himmel über Berlin (Cielo sobre Berlín) del Wim Wenders?



Doncs és aquesta biblioteca de Berlín que vam visitar la Noemí i un servidor, i que a més és perfectament visitable i extremadament fotogènica.




I suposo que no haureu oblidat la mítica (i insuportable) Home alone (Solo en casa), no? Doncs aquesta és la casa prop de Chicago en la que es va rodar i a la que l'Oriol i l'Andrea van anar a donar un cop d'ull.



L'Argeeen, per la seva banda, ens ha passat moltes fotos de localitzacions de Boston (mil gràcies!). Aquí teniu, per exemple, la taverna de Good Will Hunting (El indomable Will Hunting).


O diverses vistes de The departed (Infiltrados) de l'Scorsese. Des de la vista de l'apartament del Matt Damon...

... fins al districte financer que apareix en diverses ocasions a la mateixa peli...


... o el Fenway Park, que ha aparegut en un munt de pelis, des de Moneyball fins a Field of dreams...


... i encara un edifici emblemàtic més de Boston, la torre John Hancock, en la que també s'hi han rodat moltes pelis, però que segurament recordareu sobretot per ser l'edifici on passaven tots els esdeveniments paranormals de Poltergeist 3:




I, per acabar (per avui), l'Argeen també ens ha fet arribar (ja que passava per Boston), dues localitzacions de dues importants sèries televisives. La primera és Boston Legal, que es va rodar en el Five Hundred Boylston.


I la segona és la mítica taverna de Cheers, una de les grans comèdies de la història de la televisió.


Demà continuarem. Seguim esperant les vostres fotos, que ens podeu penjar directament al Facebook o enviar-nos-les per Twitter. En quan ens les envieu, les pengem en un segon post sobre localitzacions de vacances.