Les pitjors escenes de mort de la història del cinema

Cap comentari
El Gori Garcia ens acaba de descobrir una de les millors morts de la història del cinema. Be, quan diem 'millors', de fet volem dir 'pitjors', ja ens enteneu. Veieu-la i després en parlem.



Nosaltres, a partir del tercer tret ja no podíem parar de riure. Som particularment molt fans dels crits de fons i de la barbeta del protagonista, a banda de les ganes d'empastifar les parets i de tirar coses 'involuntàriament'.

Atenció, perquè les sorpreses no s'acaben aquí. L'escena està treta d'una pel·lícula turca que porta per títol -agafeu-vos- "Karateci Kiz" que, traduït del turc, vol dir "La noia karateca". Jo no sé vosaltres, però això ens ha posat la mosca al nas. Casualitat o no? De debò és possible que no hi hagi cap connexió entre Karateci Kiz i el Karate Kid del George Avildsen


Bé, ara tampoc volem aixecar falses acusacions, potser és casualitat, però no ens negareu que al llegir el títol se us ha gelat una mica la sang.

En qualsevol cas, el Gori ens ha posat sobre la pista. Aviat us acostarem més escenes lamentables de morts impossibles. En coneixeu alguna que creieu necessari que tothom la gaudeixi? N'hi ha alguna de pitjor que la de Karateci Kiz?