In the flesh (2013) - Dominic Mitchell (creador)

3 comentaris
Després d'una epidèmia zombie a UK, s'ha descobert una vacuna que, en ser injectada en els morts vivents els permet recuperar una mica de la seva vitalitat i, així, sota control, tornen a ser "personetes".
Ara, el govern, que ja creu tenir la situació controlada, vol reinserir els ex-zombies a les seves respectives comunitats.
I la sèrie segueix el cas del Kieren, que un cop recuperat ha de tornar a casa seva, al poble de Roarton, que es va fer famós per ser el primer que en ple apocalipsi zombie va organitzar guerrilles urbanes per aniquilar-los a tots. I, és clar, l'ambient, al poble d'origen del Kieren, no és ben bé acollidor amb els ex-zombies.

El millor, indubtablement, d'aquesta sèrie britànica de tres capítols, és que enfoca la temàtica zombie no des de la perspectiva del gore, de la persecució, de la mossegada i els budells sanguinolents sinó des de la vessant humana i social, parlant d'intolerància, de política i de prejudicis, més que de banys de sang i emboscades de no-morts. I la fórmula funciona, doncs les intencions són clares i la sèrie camina sempre cap a aquesta direcció sense concessions.

Un producte seriós i extremadament recomanable (a nosaltres ens la van recomanar l'Alba Laguna i la Fàtima Deulofeu) que permetrà una visió diferent dels apocalipsis zombies, allunyant-se de Romeros i de Jovovichs per acostar-se més a la Guerra Mundial Z (si més no, al llibre) del Max Brooks.

3 comentaris :

Fàtima ha dit...

sinòpsi encertadíssima!!! atenció a la música dels títols de crèdit :D

Zoan ha dit...

Gràcies pel post!!

Unknown ha dit...

Buenísima la verdad, que sorpresa de serie, justo cuando empezaba a desagradarme walking dead(me encanta el cómic, pero la serie cada vez menos)por cierto cinéfilos, podéis seguir mi blog si os gusta el cine de terror http://javizero-zeroland.blogspot.com.es/