Cine Test: Gènere de Terror - Pitjor pel·lícula

Cap comentari
Feia molt de temps que en teníem ganes. Ganes de preguntar-vos, directament, pels vostres gustos, fer-vos pensar, obligar-vos a escollir entre els mil·lions de pel·lícules que heu vist. Vam començar aquesta setmana, amb un qüestionari per Twitter, ben senzill:


I, és clar, vau respondre... i molt. Aquest són els cinc resultats a les cinc preguntes (que aniran publicant-se en els propers dies):
1. Millor peli.
2. Peli clàssica.
3. Pitjor peli.
4. Peli infravalorada.
5. Peli sobrevalorada.

Avui revisem els resultats de la tercera pregunta: Quina és la pitjor peli de terror de la història? Aquests són els resultats segons les vostres votacions.

 Com veieu, moooolt repartit. Poques pel·lícules han rebut més d'un vot: El remake de La guarida (The haunting, 1999, Jan de Bont), Scream (1996, Wes Craven) i Saw (2004, James Wan).
A banda de la dispersió en el vot, el primer aspecte destacable és que la gran majoria de les pel·lícules són molt recents. És a dir, que les pel·lícules clàssiques, si més no, mereixen un respecte. La més antiga de la llista seria el vot per qualsevol peli del Paul Naschy, però la resta ja ocupa els 80, els 90 i els anys que segueixen fins l'actualitat.

Hi ha algunes de les pel·lícules votades que no hem vist, així que ens ha picat la curiositat i, si bé no ens atrevim a veure-les, sí que hem volgut, com a mínim, donar-li un cop d'ull als tràilers, encara que fos per riure una mica. I hem rigut, i molt. Sobretot amb el tràiler de Troll 2 (1990, Claudio Fragasso). A veure què us sembla:



Impactant, eh? ;-)
Bé, si més no ha estat una digna representació del cinema de terror italià, absent en les dues primeres categories i aquí present no només amb la seqüela de Troll sinó també amb la mítica Demons (1985), del Lamberto Bava (fill del gran -i absent en les votacions- Mario Bava), un exercici de cinema dins del cinema amb l'afegitó d'uns zombis lamentables peculiars.



I també hem volgut recuperar una de les imatges més pertorbadores del infumable i fastigós monument al mal gust que és Society (1989, Brian Yuzna).



I segur que si tornéssim a obrir la votació encara en sortirien moltes més. Però preferim concentrar-nos en les dues categories que ens queden. La de pel·lícules infravalorades (que ens farà descobrir moltes joies ocultes del gènere) i la de pel·lícules sobrevalorades (que promet obrir un debat acalorat sobre algunes d'elles). Això serà en propers posts.

Ara  aneu a dormir, si podeu.
I si no podeu dormir, reviseu les altres categories de la votació:

1. Millor peli.
2. Peli clàssica.
3. Pitjor peli.
4. Peli infravalorada.
5. Peli sobrevalorada.